Menu

Bestrating

Zoekt u een professioneel bedrijf voor uw sierbestrating in Leusden of omgeving? Neem dan contact op met Van den Hengel Grond- en Straatwerk. Een professioneel aangelegd terras of oprit is immers het visitekaartje van uw woning. Naast een meerwaarde voor uw woning is het tijdens de zomermaanden bovendien goed toeven op een terras dat netjes aangelegd is. Of uw gasten kunnen hun auto eenvoudig kwijt op een van de deskundig aangelegde parkeerplaatsen bij uw woning.

Sierbestrating Leusden

Bij Marcel van den Hengel Grond- en Straatwerk uit Achterveld kunt u terecht voor diverse soorten sierbestrating en bestrating in Leusden en omgeving. Heeft u uw oog laten vallen op kleurrijke klinkers voor uw oprit of kiest u liever voor het unieke karakter van natuursteen voor uw terras vanwege de luxueuze uitstraling? Twijfelt u nog over de soort bestrating voor uw oprit of terras? Ik adviseer u graag! U kunt ook bij mij terecht voor het herstellen van uw oprit of terras. Bijvoorbeeld als deze verzakt is of er stenen vervangen moeten worden.

Mozaïek bestrating

Wilt u eens wat anders? Kijk dan eens bij mijn mozaïek bestrating. Met behulp van deze ronde grindstenen, ook wel bekend als pebblestenen, maak ik de meest prachtige patronen in uw tuin. De grindstenen die door het water mooi rond zijn geworden, voegen echt iets toe en zijn een ware eyecatcher. U kunt kiezen uit veel verschillende vormen. Heeft u zelf iets in uw hoofd? Laat het mij weten!

Sierbestrating Leusden? Marcel van den Hengel?

Als u Marcel van den Hengel inschakelt, kiest u voor kwaliteit. Daarvoor staat hij vanwege zijn jarenlange ervaring in het aanleggen van sierbestrating garant. Marcel startte in 1997 bij zijn vader die toen een grondverzetbedrijf had, en is 9 jaar geleden voor zichzelf begonnen. Naast betonnen bestratingen en natuursteen bestrating kunt u ook kiezen voor de aanleg van de unieke mozaïek bestrating die Marcel legt. Informeer naar uw mogelijkheden.

Sterke punten Marcel van den Hengel Grond- en straatwerk

  • Keuze uit diverse soorten bestrating: beton, natuursteen en mozaïek.
  • Marcel heeft jarenlange ervaring als stratenmaker en voert zijn ambacht secuur, nauwkeurig en met oog voor detail uit.
  • U heeft één aanspreekpunt, dat is wel zo makkelijk.
  • U kunt Marcel zowel inschakelen voor kleine als grote projecten.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Neem contact op