Menu

Verschil betonnen en natuursteen bestrating

De bestrating die u wilt laten leggen bepaalt in de meeste gevallen welk soort materiaal de beste keuze is om te gebruiken. Naast de functie van de bestrating spelen ook uw eigen wensen een rol. Zowel een betonnen als een natuursteen bestrating hebben hun eigen karakteristieke eigenschappen.

Karaktereigenschappen betonnen bestrating

Wilt u parkeerplaatsen of een oprit laten leggen, dan is het beter om te kiezen voor betonnen bestrating. U heeft veel keuze in de soort tegels. U kunt kiezen voor betonnen tegels of klinkerwerken. De prijzen voor een betonnen bestrating liggen lager dan natuursteen bestrating. Betonnen bestrating heeft een strakke uitstraling. Maatwerkmogelijkheden zijn beperkt bij betonnen bestrating.

Karaktereigenschappen natuursteen bestrating

Voor een terras wordt vaak natuursteen gebruikt. Natuursteen staat bekend om de stijlvolle en unieke uitstraling: geen enkele natuursteentegel is hetzelfde. Bovendien is natuursteen tijdloos. Hoewel de prijzen voor natuursteen bestrating hoger liggen dan voor betonnen bestrating, is een terras van natuursteen een keuze voor de lange termijn.

Neem contact met mij op

Benieuwd welke soort bestrating voor uw situatie geschikt is? Neem contact met mij op voor meer informatie.

Neem contact op